+90 (532) 611 70 70

Son Bir Savaş: Microsoft Araç Seti, KMSpico'ya Karşı (2024)

UKIFED  > Genel >  Son Bir Savaş: Microsoft Araç Seti, KMSpico'ya Karşı (2024)
0 Comments

download

Microsoft Araç Seti ve KMSpico, Ana pencereleri tamamen ücretsiz olarak etkinleştirmek için kullanılabilecek iki moda araçtır. Bununla birlikte, iki araç arasında bazı temel farklılıklar vardır. Bu yazımızda Microsoft Toolkit ve KMSpico'yu kullanım kolaylığı, uyumluluk, güvenlik, güvenilirlik ve seçenekler unsurları üzerinden inceleyip ayıracağız. Ayrıca farklı türdeki kullanıcılar için hangi cihazın en iyi seçim olduğuna dair kendi önerilerimizi de sunacağız.

Microsoft Araç Seti nedir?

Microsoft Araç Seti, Microsoft Office ve Windows çalışma programlarının etkinleştirilmesine ve yönetilmesine yardımcı olmak için tasarlanmış bir yazılım programı aracıdır. Müşterilerin Microsoft ürünlerini etkinleştirip doğrulamasının yanı sıra lisansları yönetmesine ve diğer ilgili görevleri yerine getirmesine olanak tanıyan çeşitli seçenekler ve işlevler sunar.

Araç seti, yazılım programlarını yasal ve etkili bir şekilde etkinleştirmek isteyenler için hepsi bir arada bir çözüm sunarak, doğru kullanımı ve lisans anlaşmalarına uyumu sağlar. Bu tür araçların kullanımının her zaman Microsoft'un şart ve durumlarına uygun olması gerektiğini unutmamak önemlidir.

İşlev

Ömür Boyu Etkinleştirme: Bu araç setini kullanarak Windows 10'u etkinleştirdiğinizde, onu düzenli aralıklarla yeniden etkinleştirmeniz gerekmez. Aktivasyon süresiz olarak geçerli kalarak sorunsuz ve kalıcı bir çözüm sağlar.

Çevrimdışı Etkinleştirme: Araç seti, etkinleştirme sırasında internet bağlantısı ihtiyacını ortadan kaldırarak çevrimdışı etkinleştirmeye yardımcı olur. Bu özellik araç setinin 2.5.1 ve 2.5.2 sürümlerinde mevcuttur.

2'si 1 Arada Aktivatör: Microsoft Araç Seti, her bir EZ Aktivatör ve KMS Auto modülünü birleştirerek müşterilerin tüm Ana pencereleri ve Microsoft Office 2016'yı tek bir yazılım kullanarak etkinleştirmesine olanak tanır.

Gerçek Windows Aktivasyonu: Etkinleştirme süreci KMS Sunucusunu temel alır ve %100 gerçek Ana pencere aktivasyonunu sağlar. Bu strateji Microsoft'un kendisi tarafından onaylanmıştır.

Güvenlik: Microsoft Araç Seti Etkinleştirici, kötü amaçlı yazılım veya tehlikeli kodlar içermeyen, güvenli ve güvenilir bir etkinleştirme aracıdır. Özel bilgilerin tehlikeye atılmasına ilişkin herhangi bir düşünce olmadan indirilebilir ve kullanılabilir.

Destek Cihazı

Microsoft Araç Seti, çeşitli işletim tekniklerini ve Microsoft Workplace sürümlerini destekleyen çok yönlü bir etkinleştirme yazılımıdır. Desteklenen işletim sistemlerinin ve Microsoft Workplace amaçlarının bir listesi burada yer almaktadır:

Windows Vista

Windows 7

Ana pencere 8

Windows 8.1

Windows 10

Ana pencereler 11

Microsoft Sunucusu

Ana sayfa Windows Server 2008

Ana pencereler Sunucu 2012

Windows Sunucusu 2016

Ana pencereler Sunucu 2019

Windows Sunucusu 2022

2. Microsoft Office İşlevleri:

Ofis 2003

Ofis 2007

Ofis 2010

İşyeri 2013

Ofis 2016

İşyeri 2019

3. İşyeri Parçaları:

Priz

excel

İfade etmek

Görünüm

KMSpico nedir?

KMSpico, Microsoft Windows ve Office ürünlerini etkinleştirmek için tasarlanmış popüler bir etkinleştirme aracıdır. Gerçekten, resmi ürün etkinleştirme sürecini atlayarak ve bir Anahtar Yönetim Hizmeti (KMS) sunucusunu taklit ederek, kullanıcıların geçerli bir ürün anahtarına ihtiyaç duymadan yazılımlarını etkinleştirmelerine olanak tanıyarak çalışır. KMSpico, çeşitli Windows ve Workplace çeşitlerini etkinleştirmedeki güvenilirliği ve etkinliğiyle bilinir.

Özellik

Home pencerelerini ve Workplace ürünlerini etkinleştirir: KMSpico, Home Windows 11, Windows 10, Windows 8.1 ve Windows 7 ile birlikte tüm Home pencereleri çeşitlerini etkinleştirebilir. Ayrıca Office 2019, Office 2016, Office ile birlikte tüm Workplace çeşitlerini de etkinleştirebilir. 2013 ve Ofis 2010.

Bir KMS sunucusu yükler: KMSpico bilgisayarınıza bir KMS sunucusu yükler. Bu sunucu, ürün anahtarına gerek kalmadan Home windows ve Workplace ürünlerini etkinleştirmek için kullanılabilir.

Ürün anahtarlarını yönetir: KMSpico, Windows ve Workplace ürünlerine ilişkin ürün anahtarlarını yönetebilir. Buna ürün anahtarlarını ekleme, kaldırma ve güncelleme yeteneği de dahildir.

Ürün anahtarlarını günceller: KMSpico, Ev pencereleri ve Office ürünleri için ürün anahtarlarının yerini alabilir. Bu, ürünlerinizin her zaman en yeni anahtarlarla etkinleştirilmesini sağlar.

Etkinleştirme sorunlarını giderir: KMSpico, Windows ve Office ürünleri için etkinleştirme noktalarındaki sorunları giderebilir. Bu, bozuk ürün anahtarlarını geri yükleme ve etkinleştirme zamanlayıcılarını sıfırlama esnekliğini içerir.

Yardım gadget'ı

KMSpico, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çok sayıda çeşide kurulabilir:

1. Çalışma Teknikleri:

Ana sayfa Windows Vista Business/N

Windows Vista Kurumsal/N

Windows 7 Yetenekli/N

Windows 7 Kurumsal/N

Ana pencere 8 Tümü

Windows 8.1 Tümü

Ana pencere 10 Tümü

Windows 11 Tümü

2. İşyeri Süitleri:

İşyeri 2010 Tüm varyasyonlar

Office 2013 Tüm sürümler

Workplace 365 Tüm sürümler

Office 2016 Tüm sürümler

Office 2019 Tüm varyasyonlar

3. Sunucu İşletim Yöntemleri:

Ana sayfa windows Server 2008 Commonplace/Datacenter/Enterprise

Ana sayfa windows Server 2008 R2 Normal/Veri Merkezi/Kurumsal

Ana sayfa Windows Server 2012 Customary/Datacenter/Enterprise

Ana sayfa Windows Server 2012 R2 Standard/Veri Merkezi

Ana sayfa Windows Server 2016 Standard/Veri Merkezi

Ana sayfa Windows Server 2019 Geleneksel/Veri Merkezi

Ana pencereler Server 2022 Tüm sürümler

Word, Excel ve PPT'yi tamamen ücretsiz, Reklamsız kullanın.

Güçlü PDF araç seti ile PDF kayıt verilerini düzenleyin.

Microsoft benzeri arayüz. Çalışmak için basit. %100 Uyumluluk.

WPS'in çok sayıdaki ücretsiz Cümle, Excel, PPT ve CV şablonlarıyla üretkenliğinizi artırın.

Karşılaştırılabilirlik: Microsoft Araç Seti ve KMSpico

Bu, KMSpico ile Microsoft Araç Seti arasındaki önemli farklılıkları vurgulayan bir karşılaştırılabilirlik masasıdır:

Bakış açısı

KMSpico

Microsoft Araç Seti

Etkinleştirmeden sonra Kaldırma

Etkinleştirmeden hemen sonra kaldırılacak

Devam eden aktivasyon için kurulu kalmayı gerektirir

Aktivasyon Bakımı

Avantajlar kaldırıldıktan sonra bozulmadan kalır

Aletin periyodik aktivasyon için takılı kalması gerekir

Diğer Araçlar

Yalnızca aktivasyona odaklanır

Sistem iyileştirmesi için daha fazla araç ve özellik sunar

Kişi Arayüzü

Tek aktivasyon butonu ile basit arayüz

Aktivasyon metodolojisi ve ürün seçimine yönelik seçeneklerin yer aldığı kullanıcı dostu arayüz

Resmi ve Resmi Olmayan

Bilinmeyen inşaatçılar tarafından geliştirilen resmi olmayan araç

Microsoft Corporation tarafından geliştirilen resmi yazılım

Yasallık ve Riskler

Microsoft'un şartlarını ihlal eden yasa dışı araç

Microsoft'un şartlarını ihlal eden yasa dışı yazılım, yasal cezalara ve kötü amaçlı yazılım tespitine yol açabilir

Yazılım programı Güvenlik

Zararlı kod veya hasar sistemi içerebilir

download

Could comprise harmful code or damage system, detected as malware by some antivirus programs

Longevity of Activation

Activation advantages final for the software program’s lifetime

Activation maintained via automated responses to Microsoft’s activation requests

Finest Workplace Suite – WPS Workplace

If you’re on the lookout for the most effective workplace suite that might help you have an environment friendly and comfortable working expertise, you must consider WPS Office. WPS Workplace is a lightweight, function-wealthy, and comprehensive workplace suite that has excessive compatibility with Microsoft Office information and options. Listed below are some explanation why you must choose WPS Office:

Free Utilization: WPS Workplace is on the market for free, no subscription fees.

Full PDF Toolkit: Edit, convert, signal, and handle PDF information.

Complete Instruments: Author, Presentation, Spreadsheet, and PDF choices.

Microsoft Compatibility: Open, save, and export Office information effortlessly.

Customizable Templates: Choose from numerous professional templates.

Cloud Integration: Sync and collaborate across gadgets.

Efficiency: Lightweight design for clean performance.

Security & Stability: Knowledge safety and dependable workflows.

With WPS Office, you possibly can have an environment friendly and comfortable working expertise that can improve your productivity and creativity. WPS Workplace is a good different to Microsoft Workplace that provides more value for less value. You may download it from the official web site. Why not give it a try immediately?

FAQs

1. Is Microsoft KMS protected?

Microsoft KMS (Key Management Service) is a authentic activation method for Windows and Office merchandise in organizations with Volume Licensed (VL) variations. Nevertheless, tools like KMSpico use unauthorized KMS servers to activate pirated Microsoft products without proper licenses.

These tools are unlawful, dangerous, and sometimes flagged as malware. They’ll result in errors, compatibility points, and security dangers. Using Microsoft KMS with valid licenses and official servers is secure, but hack tools exploiting KMS are unsafe and never really useful.

2. How do I obtain Microsoft Toolkit?

To obtain Microsoft Toolkit, visit the official website and click on on the Download button. Save the ZIP file, extract its contents, and run the setup.exe file to install the toolkit. Once put in, open Microsoft Toolkit, choose the desired product for activation, and click on on the EZ-Activator button to finish the activation process.

3. How do I download KMSpico?

To obtain KMSpico, go to the official web site (KMSpico7) and click on the Obtain button. Observe the instructions to complete the set up. Save the ZIP file, extract it using a password supervisor or file extractor program, and run the installer.exe file. After restarting your laptop, you may check if your required merchandise are efficiently activated.

download

Soyut

Microsoft Toolkit ve KMSpico, her birinin kendi hak ve tehlikeleri olan etkinleştirme amaçlarına hizmet eder. Yetki ve güvenlik konularına bağlı kalarak isteklerinize uygun cihaza karar vermek önemlidir.

Bu arada WPS Office, iş uzmanlıklarını geliştiren, kesintisiz ve çevre dostu üretkenlik için gerekli tüm araçları kapsayan güvenilir bir işyeri paketi arayanlar için övgüye değer bir seçim olarak ortaya çıkıyor. Yazılım araçlarının sürekli gelişen panoramasında, bilinçli kararlar daha güvenli ve daha verimli bir dijital yolculuk sağlar.

Bir yanıt yazın