+90 (532) 611 70 70

Counter-strike 1.6 XTCS

UKIFED  > Genel >  Counter-strike 1.6 XTCS
0 Comments

download

Counter-strike 1.6 XTCS

XTCS Counter-strike 1.6 Final’i edinin

XTCS Counter-Strike 1.6 Kapanış Lansmanının tam adı Xtreme Counter-Strike 1.6 Ultimate Sürümüdür. XTCS personeli, Valve Yazılım programıyla birlikte, counter-strike 1.6’nın yeni bir sürümünü başlattı. Half-Life 1 motorundan cs 1.6’nın inanılmaz bir versiyonu yapıldı. Yepyeni XTCS Counter-Strike 1.6 Final Launch sürümü, oyunun fiziğini tamamen değiştirdi, grafikleri daha makul hale getirdi, ana menüyü kökten değiştirdi, kolların dokusunu değiştirdi, oyun modellerini değiştirdi, ekstra gerçekçi sesler ekledi.

download

XTCS CS 1.6 Son

Artık oyun her zamanki Counter-Strike Model 1’den farklı. 6, yalnızca gelişmiş dokular ve gerçekçi seslerle değil, aynı zamanda simülasyon sırasındaki benzersiz özelliklerle de geliyor. Valve Yazılım programının XTCS ekibiyle yaptığı çalışmanın Cs 1.6 oyuncuları tarafından büyük ilgi ve takdire layık olduğunu söyleyebiliriz.

Spor seçenekleri:

Steam dışı yama modeli; Ana menü değiştirildi; Ellerin modeli ve dokusu değiştirildi; Katılımcı modası değiştirildi; Arayüz yeniden yazıldı ve değiştirildi; Yeni gerçek görünümlü sesler; Oyun motorundaki her türlü hata düzeltildi; Kurulumda botlar var; Monte edilmiş hatalar; 48 protokolün en yeni sürümüne (derleme 4554) kadar güncel spor sürümü; Zayıf bilgisayarlarda FPS’yi genişletmek için spor menüsünün şeffaflığı ortadan kaldırıldı; Ölçüm: 198 MB.

Cs 1.6 XTCS

Şimdi CS 1.6 Home Windows 10 hakkında daha fazla konuşalım ve neden oynaması mükemmel bir CS olduğunu öğrenelim. Renk şeması çok hoş olabilir ve genel ortama oldukça etkili bir şekilde uyum sağlayabilir. En başından beri, arka planda bir Windows 10 temasıyla birlikte baskın menünün muhteşem bir yeniden tasarımıyla ve hatta film müziği olarak bir ev Windows başlangıç ​​sesi remiksiyle karşılandık. Bu sürümün önemli seçeneklerinin geri kalanı esas olarak orijinalleriyle aynıdır. Dolayısıyla bu sürüm, temel oynanışı seven oyuncular için mükemmel olabilir.

Sizinle birlikte bu yazıya hayran olduysanız, descargar counter-strike 1.6 lütfen sitemizi ziyaret etmekle ilgili daha fazla bilgi almak istersiniz.

Bir yanıt yazın