+90 (532) 611 70 70

GTA Vice City'deki Tüm Hile Kodları

UKIFED  > Genel >  GTA Vice City'deki Tüm Hile Kodları
0 Comments

GTA Vice City'deki tüm hile kodları

Tüm GTA Vice City hileleri. download

GTA Vice City hileleri, 80'lerde geçen neon ışıklı suç maratonunun keyfini çıkaran ve doğrudan harekete geçmesi gereken herkes için merkezi bir öneme sahiptir ve size uçan tekneler ve tanklar yaratmaktan hava durumunu değiştirmeye kadar her şeyi yapma esnekliği sağlar. kendinize yenilmezlik vermek.

GTA Vice City, onu ilk kez bir Nintendo sistemine getiren 2021 Kesin Sürümüyle birlikte çoğu platformda mevcut. Oyunun tüm sürümlerinde hileler var, bu nedenle burada Dizüstü Bilgisayar, PlayStation, Xbox, Swap ve hücresel cihazlar için tüm GTA Vice City hile kodları listelenmiştir.

Ayrıca Vice Metropolis'te hilelere nasıl girileceğini de açıklıyoruz – böylece oynadığınız her yerde Rockstar'ın Miami versiyonunda ortalığı kasıp kavurabileceksiniz.

Bu web sayfasında:

GTA Vice City'de hileler nasıl kullanılır GTA Vice City Bilgisayar hileleri GTA Vice City PlayStation hileleri GTA Vice City Xbox hileleri GTA Vice City Takas hileleri GTA Vice City hücre hileleri var mı?

Kesin Sürüm dahil Vice City'de hileler nasıl kullanılır?

Hilelere girmek oldukça kolay olsa da, bunları kullanmayı düşündüğünüzde hatırlamanız gereken bazı şeyler var. İşte bilmeniz gerekenlerin kısa bir özeti.

2021 Definitive Edition'daki bazı hile kodları devre dışı bırakıldı.Rockstar, teknik nedenlerden dolayı bazı hileleri ortadan kaldırdığını doğruladı ve biz de bu sayfada hangilerinin bizim için işe yaradığını doğruladık ve siz de bunlara katılıyorsanız diye önceki yeniden sürümlerde işe yarayanları aşağıda tuttuk. Definitive Edition'da yeni hile kodları var. Bu hileye klavye kullanarak girmenin bilgisayara özel bir yolu yok gibi görünüyor. Bunlardan biri, Konami koduna (YUKARI, YUKARI, AŞAĞI, AŞAĞI, SOL, Sağ, SOL, Sağ), ardından en uygun yüz düğmesine, ardından en alttaki yüz düğmesine (böyle devam eder) girilerek gerçekleştirilen Büyük Kafa Modudur. PlayStation, CIRCLE ve ardından X olabilir). Bu, YouTube'da Dan Allen Gaming aracılığıyla yapılan hiledir:

Denetleyici ve klavye girişleri (temel olarak) Kesin Sürümdeki tüm platformlarda çalışır.Bununla birlikte, uzmanlığımıza göre işe yarayan ve yaramayanlar farklılık gösteremez; dolayısıyla, bir kod bir yöntemi işe yaramıyorsa, bunun yerine çalışıp çalışmadığını görmek için o platform için 'normal' tekniği deneyin. Bu, Dizüstü Bilgisayarda hileleri etkinleştirmek için denetleyici girişini kullanmanız gerektiği (özellikle yeni Büyük Kafa Modu için kullanışlıdır!) ve konsolda hileleri etkinleştirmek için Dizüstü Bilgisayar klavyesi girişlerini kullanmanız gerektiği anlamına gelir. Hileleri kullanmak Kupaları ve Başarıları devre dışı bırakabilir. Bu nedenle, hile dolu oturumlar için ayrı bir kayıt dosyası kullanın. Bu bariz bir durumdur, ancak bir şeyin ters gitmesi ve biraz fazla hasara yol açmanız ihtimaline karşı hilelere girmeden önce daima tasarruf ettiğinizden emin olun. Bunları girmeden önce kaydedin. Pek çok hile devre dışı bırakılamıyor.Çoğu "mod" moda hilesine (örnek olarak yavaş hareket gibi bir şeyi açıp kapatan hileler) yeniden girildiğinde "Hile Devre Dışı Bırakıldı" bildirimi görüntülenirken, bunları test ederken düzenli olarak bunun işe yaramadığını gördük. Bir şey yapmadığımızda hile, oyunu durdurana veya bir kaydı yeniden yükleyene kadar aktif kaldı. Bu, öncelikle eğlencenizi kurtarmanız için başka bir neden!

Tüm GTA Vice City Bilgisayar hileleri

GTA Vice City Laptop hileleri, aşağıdaki kodlar göründükleri gibi yazılarak girilir. Büyük/küçük harfe duyarlı görünmüyorlar, dolayısıyla bunları büyük veya küçük harfe göre sıralayabilirsiniz ve UP'a bir diyalog kutusu veya konsol komutları veya buna benzer herhangi bir şey aktarmanıza gerek yoktur. Sadece kodu doğru yazın ve sıralandınız!

Tüm GTA Vice City Bilgisayar hileleri (Kesin Sürüm ile birlikte):

Kesin Sürümde devre dışı bırakılan GTA Vice City Dizüstü Bilgisayar hile kodları:

Tüm GTA Vice City PlayStation hileleri

PlayStation için GTA Vice City hileleri (PS2, PS3, PS4 ve PS5 ile birlikte), aşağıdaki hile kodları kontrol listesinde göründükleri gibi yalnızca denetleyicideki düğmelere basılarak girilir.

GTA Vice City PlayStation hileleri (Definitive Edition ile birlikte):

Definitive Edition'da devre dışı bırakılan GTA Vice City PlayStation hile kodları:

Tüm GTA Vice City Xbox hileleri

Xbox için GTA Vice City hileleri (Xbox 360, Xbox One ve Xbox Series X/S dahil) PlayStation platformlarındakiyle aynı yöntemle girilir: yalnızca denetleyici düğmelerine göründükleri anda basılarak, yani Aşağıdaki Xbox hile kodlarının kontrol listesi.

GTA Vice City Xbox hileleri (Kesin Sürümle birlikte):

GTA Vice City Xbox hile kodları Definitive Edition'da devre dışı bırakıldı:

Tüm GTA Vice City Switch hileleri

Diğer konsollarda olduğu gibi, GTA Vice City için hileler, oyunun herhangi bir noktasında göründüğü gibi aşağıdaki düğme kodlarına basılarak girilir.

Düğmeye basmalarınız kaydedildiği sürece (bir ara sahnenin veya buna benzer bir şeyin ortasında değilsiniz) bunları sırayla gerçekleştirdiğinizde işe yarayacaktır.

Tüm GTA Vice City Switch hileleri (Kesin Sürümle birlikte):

Herhangi bir GTA Vice City mobil hilesi var mı?

Hâlâ sorguluyor olabileceğiniz en son şey, Vice Metropolis'in yukarıda listelenen hilelere girmek için kullanmanız gereken hiçbir denetleyicinin veya klavyenin bulunmadığı hücre versiyonuyla ilgilidir.

Mobil cihazda GTA Vice City'deki hileleri kullanmanız gerekiyor, ancak kodları girmek için kullanabileceğiniz bir klavye veya denetleyici olmadığından geçici bir çözümden yararlanmanız gerekecek.

Kısacası, oynadığınız herhangi bir mobil video oyununda klavyenin bir tür kaplama olarak kullanılmasına izin veren üçüncü bir klavye uygulaması veya programı edinmeniz gerekir. Bununla, çoğunlukla harf tabanlı yazabilirsiniz. Hileleri Bilgisayar Hileleri bölümümüzde listeledik ve her zamanki gibi çalışacaklar.

download

Her zaman olduğu gibi, üçüncü sosyal toplama yazılımını indirirken dikkatli olmanızı öneririz, bu nedenle Grand Theft Auto: Vice Metropolis'in mobil sürümünde hileleri kullanmaya kararlıysanız, önce analizinizi yapın ve farkında olun. bunu kendi tehdidinle yapıyorsun! Bir kez daha, her ihtimale karşı ilk önce oyununuzu kaydettiğinizden emin olun.

download

Daha fazla açıklayıcı bilgi arıyorsanız, Vice Metropolis mülkleri, Vice City'deki kapalı köprülerin açılması ve helikopter konumlarıyla ilgili sayfalarımız var.

Sonra bunu oku

Bir yanıt yazın