+90 (532) 611 70 70

Adobe Photoshop cC 2024 ücretsiz Dizüstü Bilgisayar İçin Edinin

UKIFED  > Genel >  Adobe Photoshop cC 2024 ücretsiz Dizüstü Bilgisayar İçin Edinin
0 Comments

download

Adobe Photoshop CC 2021 Bilgisayar İçin Ücretsiz İndir

download

Adobe Photoshop 2021 v22.5.1.441 Anahat

Kaliforniya'da kurulan şirket, 1982 yılında bir hayli çeşit yazılım üretti. Bunların arasında en yaygın olanı haline geldi.

Dünya tasarım yaratıcılarının yaklaşık %80'i ilk tercihleri ​​olarak bilgisayar programını kullanıyor. Hangisi dünya çapındaki alışverişçiler arasında büyük bir ün kazandı?

Adobe Photoshop yetenekli bir programdır. Görüntülerinizin farklı görünmesini sağlayabilir, olağanüstü baskı tezahürleri ve web karşılaşmaları aracılığıyla hayat hikayelerinizi paylaşabilir ve tüm fotoğraflarınızı ve video kliplerinizi zahmetsizce yönetebilir ve garanti edebilir.

Photoshop ile gerçekliği yeniden hayal edin. Dünya çapında milyonlarca mimar, fotoğrafçı ve uzman, sıra dışı düşünülebilir olanı yaratmak için Photoshop'u kullanır. Tanıtım yazılarından paketlemeye, önemli gereksinimlerden çarpıcı web sitelerine ve sıra dışı logolardan göz alıcı sembollere kadar, Photoshop yaratıcı dünyayı değiştirmeye devam ediyor. İçgüdüsel araçlar ve kullanımı kolay düzenlerle, çıraklar bir şeyi özel hale getirebilir.

Yaratıcı dünya Photoshop'ta çalışır. Dünya çapında on milyonlarca yaratıcı, fotoğrafçı ve zanaatkar, anlaşılmaz olanı yaratmak için Photoshop'u kullanır.

Yazılımın diğer çizim programlarıyla görüntü düzenleme konusunda bir karşılaştırması yoktur.

Uzman Fotoğraf, Resim Düzenleme Bilgisayar programı

Adobe Photoshop programında, honlama, renk kontrolü, kontrastlar, kanallar ve daha birçok efektin yanı sıra, toplamda birçok vurgulama özelliği bulunacaktır.

Bu sistem başlangıçta baskı için fotoğrafların düzenlenmesi amacıyla tasarlanmıştı. İnternetin gelişmesiyle birlikte Photoshop CC 2021 çevrimdışı yükleyici, web'i değiştirmek için yaygın olarak kullanılmaktadır.

Photoshop Boyama

Web ile ilişkili birkaç önemli vurgu. Photoshop tasviri daha popüler hale geldi. Oldukça fazla zanaatkar, bu programda bu bilgisayarlı yazıyla daha fazla çizim yapıyor.

Bir bilgisayarda görüntü çizebileceğiniz bir hap olabilir. Birçok kişi bu sistemin bir yazma hapı olarak bilindiğini söylüyor.

Benzersiz Grafik Yazılım Programı

Her durumda, bu gerçekçi program diğer tüm Adobe programlarından daha güçlüdür. Geleneksel düzenlenmiş PSD'si Adobe Artist, Debut, Adobe After Impression ve Adobe Reprise DVD'de sorunsuz bir şekilde erişilebilir.

Artık Photoshop'un popüler Macromedia programıyla ilişkisinin daha da sağlam temellere dayandığı varsayılıyor.

Herhangi bir uyarlamada Photoshop CS3'ün 'Adobe Digital Camera Crude' olarak bilinen bir eklentisi vardır ve bu, birçok gelişmiş kameranın çizim uygulamasında başarıyla yakalanacaktır.

Fotoğraf Geliştirme

Adobe Photoshop CC 2021 çevrimdışı yükleyici, fotoğrafları denetlemek ve değiştirmek için aşırı bir yardımcı programdır. Bu program, minimum rötuştan eksiksiz kompozisyonlar oluşturmaya kadar her şeyi yapmanıza olanak tanır.

Photoshop, alıcılara en yararlı resim veya fotoğraf düzenleme avantajını sağlar. Ayrıca gerçekçi yaratıcılara ve diğer dijital medya uzmanlarına farklı resimleri değiştirmek, fotoğrafları planlamak ve güzel çizimler yapmak için kolay bir yöntem sunar.

Bir dizi kapasite

Kullanımı kolay bir arayüz içerisinde fotoğraf oluşturmak, biçimlendirmek, değiştirmek ve yapmak için bir dizi araç ve vurgu sağlar. Oldukça fazla resim değiştirme vurgusu olan bir resim planlama bilgisayar programıdır. Hassas düzeltmeler için Nokta İyileştirme Fırçası ve Klonlama Aleti sağlar.

Ek olarak, otomatik analiz yazılımıyla en iyi fotoğraflarınızı hızla ortaya çıkaracak ve görüntüleri herhangi bir tahmine göre bükmeden yeniden düzenleyeceksiniz. Adobe Photoshop 2021, kullanıcılara en iyi sunumu ve kullanımı kolay düzenleyiciyi sunarak, her şeyi tek bir yararlı yerden etkili bir şekilde denetlemenize olanak tanır.

Resimleri Özelleştir

Adobe Photoshop'u popüler yapan araçların çoğu hala orada. Ayrıca akıllıca kararlar alabilir, katmanlara göre düzenleme yapabilir, küçük resim kayıplarını çözebilir, gizleyebilir, özveriyi değiştirebilir, farklı vuruşlardan ve fırçalardan en iyi şekilde yararlanabilir, efektler uygulayabilir, kırpabilir, uzatabilir ve farklı seçenekler arasında geniş bir kanal yelpazesi kullanabilirsiniz.

Son haliyle gelişmeler muhteşem bir uygulamayla dikkat çekiyor. Öne çıkan özelliklerden biri de dolgu özelliği; eğer görüntüden bir nesne silinirse, temizleme alanını ilham perisine birebir benzeyecek şekilde uyarlıyor.

Fotoğrafları Dönüştür

Dinamik genişletilmiş çekimler oluşturacaksınız, çok sayıda siyah-beyaz türü kullanacaksınız ve çekimleri birden fazla gruba dönüştüreceksiniz.

İnternet Tasarım Planı

Adobe Photoshop for Laptop ile web siteleri ve karmaşık planlar için görselleri güvenilir bir şekilde düzenleyebilir, değiştirebilir ve geliştirebilir veya gelişmiş çizimler yapabilirsiniz.

Hoş Arayüz

Adobe Photoshop 2021'in arayüzü içgüdüsel ve iyi organize edilmiştir. En değerli vurgular, ihtiyacınız varsa görüntüleme ekranına yerleştirilmiştir. Tek yapmanız gereken bunlara tıklamak.

Seçenekler ve Öne Çıkanlar

– Düzen, cihazlar ve kullanılmayan yönetim
– Tüm çizimleri ve rapor tasarımlarını destekleyin
– Dahili İnternet ve daha fazlası için kodekler
– Masaüstündeki tüm parçaları senkronize edebilir ve çok yönlüdür
– Yüksek kaliteli resimler, video, 3D nesne
– Fırça, renk, trend ve daha fazlası
– En yüksek performans
– Ekipman pazarını sıralayın (metinsel moda)
– Yeni Metin Katmanı Özellikleri
– Dahili eğrilik Yazma Aracı
– Basit kopyala-yapıştır katmanları
– SVG metin türleri için destek
– 360 Sahne İş Akışı
– Adobe Inventory şablonları için kullanılmayan Bolster

30 Gün Boyunca Toplam Sürümü Çalışın

Sonuç olarak, FileOur en yeni Adobe Photoshop CC 2021 formunu sunar. Program, en iyi seçeneklerini denemek ve tanımak için bilgisayarınıza deneme sürümü olarak yüklenecektir. Tüm türü 30 gün boyunca kullanabilirsiniz.

Bu editör, mimar olarak kariyer yapmak isteyen veya dış kaynak kullanarak çalışmak zorunda kalan görüntü yönetmenleri için temel bir araçtır.

Adobe bu bilgisayar programını edinmek için sizden aylık ücret alır. Ödemeyi aldıktan sonra Adobe Photoshop'u ücretsiz edineceksiniz. Neyi bekliyorsunuz? Deneme sürümü kalmadı. O halde İllüstrasyon değiştirmenin efendisinden en iyi şekilde yararlanın. Hemen edinin.

Hızlı Kurulum

Kurulumu basittir. İndirme internetini keşfetmeniz ve yüklemek için indirme düğmesine tıklamanız gerekir. Eğer şu anda ihtiyacınız yoksa, kaldırabilirsiniz.

Adobe Photoshop 2021 için Minimum Sistem Gereksinimleri

– Windows: 10 64-bit
– İşlemci: 2 GHz 64-bit yardım
– RAM: Sekiz GB
– Ekran Kartı: 2 GB 32-bit
– Yorucu Sürüş: Minimum dört GB boş alan gereklidir

adobe photoshop cracked download Nerede ve nasıl kullanılacağıyla ilgili endişeleriniz varsa, sayfayı arayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın