+90 (532) 611 70 70

GridinSoft Anti-Malware Ücretsiz Edinin

UKIFED  > Genel >  GridinSoft Anti-Malware Ücretsiz Edinin
0 Comments

GridinSoft Anti-Malware Ücretsiz Edinin

download

Yazılımla ilgili olarak

Anti-malware, kötü amaçlı yazılımları tespit edip ortadan kaldırmanıza izin veren bir programdır. Hatta bir siber saldırıdan sonra sisteminizi bile iyileştirebilir. İşlevsellik açısından Anti-malware ve Antivirüs eşittir. Ancak, “bilgisayar virüsü” daha eski olduğundan ve kötü amaçlı yazılım programı kategorisini ifade ettiğinden “anti-malware” daha uygun ve çağdaştır. Kötü amaçlı yazılım, tam olarak “kötü amaçlı yazılım”ın kısaltılmış halidir.

Gridinsoft Antimalware her şeyden önce bilgisayarınızdaki kötü amaçlı yazılımları, virüsler, casus yazılımlar, reklam yazılımları, rootkit’ler, truva atları ve arka kapılar gibi çeşitli tehdit çeşitleriyle birlikte kaldırır.

Ayrıca, antimalware aynı zamanda aktif bir antivirüs güvenlik sistemi olarak da çalışır; güvenliğinizi ve mahremiyetinizi korumalıdır.

Antimalware, hem tek başına etkin bir antivirüs cihazı olarak çalışabilir hem de farklı antivirüs ürünlerine göre ekstra koruma sağlamak için kullanılabilir.

Gridinsoft’ta, alıcılarımızın ağ ve bilgisayar sistemlerindeki kötü amaçlı aktiviteleri izlemek ve ortadan kaldırmak için birkaç yıldır çalışıyoruz. Çalışmalarımızda sürekli kullandığımız antivirüs aracını paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

download

Sisteminizi kötü amaçlı yazılım ve reklam yazılımlarına karşı taramak için güvenlik yazılımımızı şimdi deneyin. Ve ne kadar yararlı ve pratik olduğunu göreceksiniz.

GridinSoft Anti-Malware’in Crack başlıca özellikleri şunlardır:

– Anlaşılabilir – Tüketici Dostu – KULLANIMI KOLAY & RAHAT – Hızlı VE Güvenilir ANTIMALWARE Aracı

GridinSoft Anti-Malware v4.2.54.5598 Sistem Gereksinimleri

– En son güncelleştirmeler ve hizmet paketleri yüklü Microsoft Windows 7 Service Pack 1 veya üzeri – 2 Gb veya daha fazla RAM- Minimum 100 Mb boş disk alanı (geçici ve karantinaya alınmış dosyalar için ek alan gerekir) – Intel Pentium 4 / AMD Athlon 64 İşlemci veya daha erken (SSE2 komut seti desteğiyle) – Faydalı ekran çözünürlüğü: 1024×768 veya daha yüksek

GridinSoft Anti-Malware v4.2.54.5598’i İndirmek ve Yüklemek İçin Kolay Yöntemler

1. Aşağıdaki indirme düğmesine tıklayın ve gerekli bilgileri indirmeyi sonlandırın. 2. İndirilen bilgileri ayıklayın. Bu, indirme hızınıza bağlı olarak birkaç dakikadan birkaç saate kadar sürebilir. Ayıklama yöntemlerini bilmiyorsanız, bu makaleye bakın. Ayıklama parolası her zaman şu olacaktır: www.mysoftwarefree.com 3. gsam-4.2.54.5598-setup.exe’yi çalıştırın ve yazılımı yükleyin 4. (x64bit.)_4.2.x.x_patch.exe’yi çalıştırın ve yamayı uygulayın. 5. Artık Dizüstü Bilgisayarınıza yüklenmiş GridinSoft Anti-Malware v4.2.54.5598 (x64)’ün tam sürümüne sahipsiniz.

Gerekli Bilgi

Dosya #1 (112.4 MB)

Şifre: www.mysoftwarefree.com

Bu gönderiyi nasıl ücretlendiriyorsunuz?

Şarj etmek için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama puan 4.Üç / 5. Oylama sayısı: 3

Bugüne kadar oy yok! Bu gönderiyi ilk siz değerlendirin.

Bir yanıt yazın