+90 (532) 611 70 70

Microsoft Office Activator'ı indirin

UKIFED  > Genel >  Microsoft Office Activator'ı indirin
0 Comments

Resmi™ İşyeri Aktivatörü 2013/2016/2019/2021/2024

Office Activator Resmi™ Web Sitesi. Belki zaten bu programın tüm varyasyonları ve eklentileri için aktivatörleri buradan indirebileceğinizi tahmin etmişsinizdir. Siz de Workplace’in kendisini indirebilirsiniz, tüm kayıt verileri kontrol edilir ve bunları ücretsiz ve güvenli bir şekilde indirebilirsiniz. Başarılı bir aktivasyon elde etmek için ne yapmanın önemli olduğunu kolayca anlayabilmeniz için her aktivasyon talimatında resimler ve filmler bulunmaktadır.

download

İşyeri Aktivatörü Nedir?

Workplace etkinleştiricisi, Microsoft Phrase, Excel, PowerPoint ve Outlook’u anımsatan Microsoft Workplace 365 yazılım ürünlerini geçerli bir lisans veya abonelik gerektirmeden etkinleştirmek için kullanılan bir cihazdır.

Microsoft Workplace ürünlerini neden etkinleştirmeniz gerekiyor?

Kısıtlı işlevsellik modunda Office daha çok bir görüntüleyici gibi çalışır. Sınırlı performans modunda başlatıldığında, birçok menü aracı kullanılamaz (gri renktedir), yani bunlara erişim kapalıdır.

Aşağıda sınırlı işlevsellik modunun bazı sınırlamaları verilmiştir:

– Yeni bir evrak oluşturmak mümkün değildir. – Mevcut evraklar görüntülenebilir ancak değiştirilemez. – Belgeler yazdırılabilir ancak kaydedilemez.

Workplace 2021/2024 Aktivatörünü İndirin

Office 2021 için yeni KMS Auto++ modelimiz var, çok hızlı aktivasyon elde edeceksiniz.

download

download

KMSAuto++ – bu etkinleştirici, MS Office 2021 de dahil olmak üzere Workplace ve Home pencerelerinin herhangi bir sürümünü etkinleştirebilir. Program, Anahtar Yönetim Hizmeti (KMS) yoluyla etkinleştirme ve sunucu emülasyonu yoluyla etkinleştirmenin yanı sıra bir dizi etkinleştirme stratejisi sunar. Etkinleştirme anahtarlarını manuel olarak girmeye gerek kalmadan sorunsuz etkinleştirme sağlayarak, yerleşik Microsoft ürünlerini rutin olarak bulur ve etkinleştirir.

KMS Auto Office 2021/2024 Aktivatörünü İndirin

İndirdikten sonra kullanım talimatlarına sahip olabilirsiniz, aşağıya bakın. | Ayrıca bu metinde videolu talimatların tamamını da görebilirsiniz.

Talimat

Adım 1: Bu Workplace’e sahip değilseniz Microsoft Office 2021’i indirebilirsiniz. Adım 2: Antivirüsünüzü veya Windows Defender’ınızı anlık olarak devre dışı bırakın (Antivirüsünüz yoksa). Aktivatörü engellememeleri için gereklidir. Sıkıştırmayı açma şifresi – ” ana pencereler “. ->Zip açma talimatı<- Adım 4:KMSAuto++.exe ” dosyasını yönetici olarak çalıştırın. -> Ana Windows Defender’ı devre dışı bırakma talimatı: Windows 10|Ana pencere 11<- Adım 3: Dosyayı edinin, WinRaR kullanarak sıkıştırmayı açın.

Adım 5:Workplace’i Etkinleştir ” düğmesine tıklayın. Adım 6: Etkinleştirirken mesajı onaylayın. Adım 7: 50 saniye bekleyin. Başarılı!

Workplace 2019 Aktivatörünü İndirin

Yeni Office 2019’un yalnızca Windows 10 ve üzeri sürümlerde sunulduğunu hatırlatırız.

KMS Araçları – Microsoft Workplace 2019’un otomatik etkinleştirilmesine uygun en yeni sürümdür. Etkinleştirici ayrıca Microsoft Workplace 2010/2013/2016’nın önceki sürümlerini de etkinleştirir.

KMS Instruments Workplace 2019 Aktivatörünü Edinme

İndirdikten sonra kullanım talimatlarına sahip olabilirsiniz, aşağıya bakın. | Ayrıca bu metinde videolu talimatın tamamını görebilirsiniz.

Talimat

Adım 1: Bu Office’e sahip değilseniz muhtemelen Microsoft Workplace 2019’u edinebilirsiniz. Adım 2: Windows Defender ve Antivirus’ü geçici olarak devre dışı bırakın. ->Devre dışı bırakma talimatı: Windows 10|Ana pencere onbir<- 3. Adım: Dosyayı edinin, WinRaR kullanarak sıkıştırmayı açın. Sıkıştırmayı açma şifresi – ” ana pencereler “. Aktivatörü engellememeleri için gereklidir. Adım 4:KMS Instruments.exe ” dosyasını yönetici olarak açın.

Adım 5:AAct Portable ” a gidin. Adım 6: Açılan pencerede ” Office’i Etkinleştir ” düğmesine tıklayın. Adım 7:GVLK anahtarı ayarlansın ve tekrar etkinleştirilsin mi? ” seçeneğini onaylayın. Adım 8: Sonuna kadar bekleyin.

Workplace 2016 Aktivatörünü Edinme

Workplace 2016 için efsanevi etkinleştirme Yardımcı Programı – Yeniden Yükleyici, bu Microsoft ürünü için en iyilerden biridir.

Re-Loader – Workplace ürününüzü robotik olarak etkinleştirmeye yönelik başka bir programdır, lisans sorunları yaşıyorsanız, bir anahtar bulup sistemi bu şekilde etkinleştirmeniz zorsa, o zaman sunulan yöntemin size uygun olacağını düşünüyorum.

Re-Loader Office 2016 Aktivatörünü İndirin

İndirdikten sonra kullanım talimatlarına sahip olabilirsiniz, aşağıya bakın. | Ayrıca bu metinde videolu talimatların tamamını da görebilirsiniz.

Talimat

Adım 1: Bu Workplace’e sahip değilseniz muhtemelen Microsoft Workplace 2016’yı edinebilirsiniz. Adım 2: Ana Windows Defender ve Antivirus’ü geçici olarak devre dışı bırakın. Aktivatörü engellememeleri için gereklidir. ->Devre dışı bırakma talimatı: Ana pencere 7|Ana pencere 8.1|Windows 10|Ana pencere onbir<- 3. Adım: Dosyayı indirin, WinRaR’ı kullanarak sıkıştırılmış dosyayı açın. Sıkıştırmayı açma şifresi – ” ana pencereler “. ->Zip açma talimatı<- Adım 4:[e-posta korumalı] ” yönetici dosyası olarak açın.

Adım 5: Açılan pencerede ” O16 “ya bir onay işareti koyun ve ” Energetic ” seçeneğine tıklayın. Adım 6: 20 saniye bekleyin.

Workplace 2013 Aktivatörünü İndirin

Kendi takdirim ve deneyimim doğrultusunda, Workplace 2013’ü etkinleştirmek için KMSPico etkinleştiricisinin en iyi seçenek olduğunu düşünüyorum. Office’in diğer sürümleri bu yardımcı programla etkinleştirilebilir.

download

KMSPico – Home Windows 11 ve Microsoft Workplace 2016’yı önceki varyasyonlarıyla etkinleştirmek için kullanılan bir yazılımdır. Bu yazılım aktivatör sektörüne büyük katkı sağlayan Team Daz tarafından geliştirilmiştir.

KMSPico Workplace 2013 Aktivatörünü İndirin

İndirdikten sonra kullanım talimatlarına sahip olabilirsiniz, aşağıya bakın. | Ayrıca bu metinde videolu talimatların tamamını görebilirsiniz.

Talimat

Adım 1: Bu Office’e sahip değilseniz, Microsoft Office 2013’ü indirebileceksiniz. Adım 2: Ana pencere Defender ve Antivirus’ü geçici olarak devre dışı bırakın. Aktivatörü engellememeleri için gereklidir. ->Devre dışı bırakma talimatı: Windows 7|Windows 8. 1|Ana pencere 10|Windows onbir<- 3. Adım: Dosyayı indirin, WinRaR kullanarak sıkıştırılmış dosyayı açın. Sıkıştırmayı açma şifresi – ” windows “. Adım 5: Workplace’i etkinleştirmek için pembe büyük düğmeye basın. ->Zip açma talimatı<- Adım 4:KMSELDI.exe ” yönetici dosyası olarak açın . Adım 6: 20 saniye bekleyin.

Office 2010 Aktivatörünü İndirin

İşyeri’nin bu önceki modeli için kesinlikle MS Toolkit aktivatörünü edinmenizi tavsiye ederim.

Bu aktivasyon tekniği çok eski olabilir ve zamanla test edilmiştir.

Microsoft Araç Seti – Ana pencerelere ve MS Office, Microsoft Phrase ve Excel’e benzeyen Microsoft ürünlerini etkinleştirmek için kullanılan yazılım programının en yeni sürümüdür.

Microsoft Toolkit Workplace 2010 Aktivatörünü İndirin

İndirdikten sonra kullanım talimatlarına sahip olabilirsiniz, aşağıya bakın.

| Ayrıca bu makaledeki videolu talimatların tamamını görebilirsiniz.

Talimat

Adım 1: Bu Workplace’e sahip değilseniz Microsoft Workplace 2010’u edinebilirsiniz. Adım 2: Windows Defender ve Antivirus’ü anlık olarak devre dışı bırakın. Aktivatörü engellememeleri için gereklidir. ->Devre dışı bırakma talimatı: Ana pencere 7|Ana pencere 8.1|Ana pencere 10 <- Adım 3: Dosyayı indirin, WinRaR’ı kullanarak sıkıştırmayı açın. Sıkıştırmayı açma şifresi – ” ana pencereler “. ->Zip açma talimatı<- Adım 4:Microsoft Toolkit.exe ” yönetici dosyası olarak açın.

Adım 5: Microsoft Office Ürünleri’ni seçin. Adım 6:Etkinleştirme ” sekmesinde – ” EZ-Aktivatör ” düğmesine basın. Adım 7: Etkinleştirmenin karlı olduğunu bildirmek için 30 saniye bekleyin.

Sıkça Sorulan Sorular

İşte muhtemelen en temel sorular ve bunlara yönelik çözümler.

Microsoft Workplace 2010’u bir kuruş bile harcamadan etkinleştirmenin kolay yöntemleri var mı?

Bir Aktivatör kullanarak Workplace 2010’u etkinleştirmek kolaydır. Yönetici haklarıyla başlatın, Workplace ürünleri için etkinleştirmeyi seçin ve “EZ-Activator”a basın. Microsoft Araç Takımı olarak bilinen bu Aktivatör, Microsoft ürünleri için en büyük ve en eski aktivatördür. Bir dakika sonra Workplace’i etkinleştirmiş olacaksınız.

Tek kuruş harcamadan Microsoft Workplace 2013’ü nasıl etkinleştirebilirim?

Bir Aktivatör kullanarak Office 2013’ü ücretsiz olarak etkinleştirmek kolaydır. KMSPico olarak bilinen bu Aktivatör, Office ürünleri için en etkili ve güzel aktivatördür. Yönetici haklarıyla başlatın, büyük mor düğmeye basın. Bir dakika sonra Office’i etkinleştirmiş olmanız gerekir.

Bir kuruş harcamadan Microsoft Workplace 2016’yı nasıl etkinleştireceğinizi öğrenin?

Bir Aktivatör kullanarak Office 2016’yı etkinleştirmek kolaydır. Yönetici haklarıyla başlatın, “O16″yı seçin ve “Etkin”e basın. Re-Loader olarak bilinen bu Aktivatör, activator office 16 (precursor.cl) Microsoft ürünleri için en iyi ve muhteşem aktivatördür. Bir dakika sonra Office’i etkinleştirmiş olmanız gerekir.

Microsoft Office 2019’u ücretsiz olarak nasıl etkinleştirebilirim? KMS Instruments olarak bilinen bu Aktivatör, Microsoft ürünleri için özel ve güvenilir bir aktivatördür.

Bir Aktivatör kullanarak Office 2019’u ücretsiz olarak etkinleştirmek kolaydır. Yönetici haklarıyla başlatın, “AAt Portable”a gidin ve açılan pencerede “Office’i Etkinleştir” düğmesine tıklayın. Bir dakika sonra Office’i etkinleştirmiş olmanız gerekir.

Microsoft Workplace 2021’i ücretsiz olarak nasıl etkinleştireceğinize dair ipuçları?

Bir Aktivatör kullanarak tek kuruş harcamadan Office 2021’i etkinleştirmek çok kolaydır. Bu Aktivatör, KMSAuto++ olarak adlandırılmıştır – en yeni Microsoft ürünleri için yeni teknoloji aktivatörüdür. Yönetim haklarıyla başlatın, “Office’i Etkinleştir” düğmesine tıklayın. 3 dakika sonra Workplace’i etkinleştirmiş olacaksınız.

Bir kuruş harcamadan Microsoft Workplace 2024’ü nasıl etkinleştireceğinizi öğrenin?

Bir Aktivatör kullanarak Office 2024’ü ücretsiz olarak etkinleştirmek kolaydır. KMSAuto++ olarak adlandırılan bu Aktivatör, Office’in bu sürümünü etkinleştiren en yeni araçtır. Yönetim haklarıyla başlatın, “Office’i Etkinleştir” düğmesine tıklayın. Çok hızlı bir şekilde Office’i etkinleştireceksiniz.

Herhangi bir Microsoft Office sürümünü etkinleştirmek için hangi Aktivatör en iyisidir?

İşyerini aktif hale getirmek için hangi Aktivatörün daha sağlıklı olduğunu bilmeyenler için size anlatacağız. Özel Etkinleştiriciler – Office 2010 için – Microsoft Araç Seti, Office 2013 için – KMSPico, Workplace 2016 için – Yeniden Yükleyici, Workplace 2019 için – KMS Araçları, Workplace 2021 ve Office 2024 için – KMSAuto++. Başka aktivatörleri de kullanabilirsiniz, ancak bu Aktivatörler mükemmel!

Aktivasyon işe yaramadıysa ne yapmalı?

Etkinleştirmenin işe yaramadığını bilmek üzücü. Kılavuz modunda virüsten koruma yazılımını ve Windows Defender’ı devre dışı bırakmayı deneyebilir, Office’i yeniden yükleyebilir, bilgisayarı yeniden başlatabilir veya bu siteden başka herhangi bir etkinleştiriciyi deneyebilirsiniz.

Neden Windows Defender veya Antivirus’ü devre dışı bırakmanız gerekiyor?

Antivirüs ve Windows Defender’ı hızlı bir şekilde kapattıktan sonra, etkinleştiriciye eşdeğer programları çalıştırma şansına sahip olursunuz. Aksi takdirde, antivirüsler dosyayı tehlikeli olarak bloke edip sildiği için bu olası değildir.

Çözüm

Dolayısıyla, ayrıca MS Workplace ürünleri için kalıcı aktivasyon sağlayan Workplace aktivatörü bulmaya çalışıyorsanız, bu muhtemelen sizin için ideal bir seçim olabilir.

Bu aktivatörleri Virüs olarak görenler bile onu kullanabilir çünkü herhangi bir kurulum gerektirmez, bu da kullanmakta özgür olduğunuz anlamına gelir. Bu araçların daha da fazla avantajlarını kendi başınıza kullandığınızda göreceksiniz.

Bir yanıt yazın